Sneeuw

Na die prachtige zonnige dagen werd er sneeuw voorspeld en ja hoor, donderdag sneeuwde het wat en gistermorgen lag er wat meer. Al bleef er hier niets op de straat liggen en was na een paar uur alle sneeuw verdwenen. Van mijn plannetje om te gaan sneeuwverven kwam dus niets terecht, ik zal tot de winter moeten wachten denk ik.

Vandaag is Aat wezen lopen bij het Deelerwoud en daar lag nog wel sneeuw.

Woensdag moest de auto naar de garage om de winterbanden weer om te wisselen, we hebben ze deze winter niet echt nodig gehad, en maakte ik van de gelegenheid gebruik om te gaan winkelen in Doetinchem. Toen de auto klaar was kwam Aat ook naar het centrum en hebben we gezellig ergens wat gedronken, zo fijn dat het weer kan.

2 gedachtes over “Sneeuw

  1. miekequilt

    Jammer dat het sneeuwverven niet door kon gaan. Suf hè dat het net bij de bandenwissel sneeuwde. Hier vriest het nog steeds en ruilen wij morgen de banden om. Hopelijk is die koude ellende dan voorbij. En koffie met wat lekkers, wat hebben we daar naar uitgekeken hè.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s