Kaarten en nog wat

Het gaat nog steeds niet zo lekker met mijn voet, dus houd ik het bij kleine wandelingetjes. Ik ben nu 2 x bij de fysiotherapeut geweest, hopelijk gaat het helpen. Tijd genoeg dus om te hobbyen, vandaag ben ik bezig geweest met o.a. metallic verven op de gelli plate. Deze afdruk vond ik zo leuk dat ik het zonde vond hem te versnijden, ik heb hem in zijn geheel op een cadeautasje geplakt.

De metallic verf geeft een prachtige glans aan de afdrukken wat je op de foto’s helaas niet kunt zien.

Van een paar andere afdrukken maakte ik kaarten met bijpassende enveloppen.

Tenslotte maakte ik nog een notitieboekje voor een quiltvriendin, ook met metallic verf.

2 gedachtes over “Kaarten en nog wat

  1. Ik zag bij Mieke jou linkje er staan. Je maken ook prachtig dingen. Veertje is zeker apart gedaan. Leuk werkje. Wat naar dat je last voet hebt. Hopelijk komt ook weer goed. Beterschap gewenst.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s