Her Majesty

In Doetinchem hebben ze een prachtig theater, het Amphion theater, en toen we daar pas woonden kochten we kaarten voor De Vreemde Kostgangers doen het weer (Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot) voor april 2020. I.v.m corona werd dit verplaatst naar juli en nog eens naar april 2021. Helaas werd door de ziekte van George Kooymans de hele voorstelling afgelast. We kochten kaarten voor Her Majesty en ook deze voorstelling werd verzet. Gisteren was het dan eindelijk zover en hebben we genoten van de voorstelling Are you Ready for the Country?

Amphion is echt een prachtig theater en we hadden een plek op de 6e rij, recht voor het toneel. Her Majesty is een tributeband, ze speelden allerlei nummers van Bob Dylan, the Byrds, Gram Parsons, the Band, Crosby, Stills, Nash & Young, enz. De show was geweldig leuk, de nummers werden vlot aan elkaar gepraat en vooral de samenzang was erg mooi. Het was heerlijk om weer eens een avondje uit te zijn. Voor volgende week hebben we trouwens ook al geboekt, ook in het Amphion naar Wende.

2 gedachtes over “Her Majesty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s