Terug naar de kust

We zijn heerlijk een midweek in Ouddorp, lekker uitwaaien aan het strand, al stormt het gelukkig niet meer zo hard als vorige week! Maandag regende en waaide het nog flink, ook gisteren hadden we veel buien maar vandaag schijnt de zon. Tussen alle familiebezoeken door gaan we lekker wandelen.

We zitten op bungalowpark Duynhille, het huisje is voor 4 personen en zowel dochter uit Utrecht als zoon uit Amsterdam verblijven hier een paar nachten. Vanavond gaan we gezellig uit eten met zijn vieren.

Het is leuk om alle bekende plekjes weer te bezoeken.

2 gedachtes over “Terug naar de kust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s