Overbelast

Ik had al een tijdje last van mijn voet, zeker na die lange tocht van twee weken geleden. Toch maar eens naar de huisarts gegaan en nu blijkt het een overbelaste spier of pees te zijn. Het enige wat helpt is een tijdje wat rustiger aan doen met wandelen, jammer maar hopelijk ben ik er dan snel af. Wel raar dat het aan de bovenkant van mijn voet is en niet aan de onderkant. Gisteren is Aat daarom alleen een lange tocht gaan doen en heb ik een klein rondje in de buurt gelopen, ik moet toch aan mijn beweging komen. Bij Angerlo zag ik dit veldje met krokusjes, nog niet volop in bloei maar veelbelovend.

Verder heb ik lekker zitten verven met de gelli plate en ik ben weer met een legpuzzel bezig. ’s Avonds aten we o.a. een lekker mosterdsoepje met prei en spekjes.

Een gedachte over “Overbelast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s