Tocht bij Ellecom

Zaterdag liepen we de trage tocht vanuit Ellecom, deze tocht hebben we al een keer in de winter en een keer in de zomer gelopen, wat een verschil laat dat zien! Deze keer liepen we over een tapijt van bladeren, het was af en toe zelfs lastig om te zien hoe het pad liep en de kleuren waren prachtig geel en oranje.

Deze keer alleen bosfoto’s, de tocht ging helemaal door het bos, alleen op het eind liepen we een stukje door Ellecom. We hebben lopen genieten en af en toe op een bankje gezeten, het was heerlijk rustig in het bos. Gisteren waren we bij dochterlief in Utrecht en op de terugweg zagen we dit leuke autootje rijden, lijkt me wel een beetje koud bij 10 graden.

3 gedachtes over “Tocht bij Ellecom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s