Samen gelli printen

Gisteren had ik een gezellige dag met Mieke van Miekequilt. Zij leest altijd mijn blog en wilde graag wat meer weten over de gelli plate, ze had er zelf wel 1, maar deed er eigenlijk niets mee. Dus kwam ze gisteren hierheen en hebben we samen allerlei mooie prints gemaakt. Ze bracht een paar mooie zijdjes voor me mee, deze werden vroeger weggegeven bij b.v. sigaretten. Tijdens ons werkproces heb ik helaas maar 1 foto gemaakt, veel te druk met verven en kletsen. Het voelde gelijk heel vertrouwd, dat is zo leuk als je dezelfde hobby hebt, je hebt genoeg gespreksstof. Wel heb ik naderhand foto’s gemaakt van mijn eindresultaten, Mieke zal haar werk zelf wel laten zien op haar blog. ’s Ochtends hebben we eerst wat gedaan met stencils en sjablonen en ’s middags met bladeren en veertjes die ik de dag ervoor in de buurt verzameld had. Om ze goed te houden had ik ze tussen vochtig keukenpapier in de koelkast bewaard.

Van de laatste afdrukken heb ik een boekje gemaakt met de mooiste print voor de omslag, leuk om af en toe eens door te bladeren.

Van Mieke kreeg ik ook nog een paar mooie vellen papier, bijna te mooi om te gebruiken. We vonden het allebei een geslaagde dag, voor herhaling vatbaar!

2 gedachtes over “Samen gelli printen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s