Aanrechtje met spoelbak

In ons huis in Middelharnis hadden we zo’n handig aanrechtje met spoelbak uit 1 stuk van Ikea, daar kon ik altijd mijn lapjes verven. Helaas hebben we het daar laten staan en nu is het niet meer te koop. We hebben er wat moeite voor moeten doen, maar vanaf vandaag kan ik weer gaan verven in de bijkeuken. Bij dezelfde bouwmarkt waar we de werkbladen voor boven hadden gekocht hebben we een werkblad voor de  bijkeuken gekocht en daar hebben ze netjes een spoelbak van Ikea erin geplaatst en de kraan die we bij de bouwmarkt gekocht hebben heeft de installateur vanochtend aangesloten.

We hadden nog wat ondiepe kastjes staan, die heeft Aat er boven gehangen, ideaal voor de verfpotjes e.d.  De bakken kunnen onder het blad.

2 gedachtes over “Aanrechtje met spoelbak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s