Fabric paper en transfer verven

Dinsdag kwamen we weer bij elkaar met de groep Achterdoek. De vorige keren hadden we gewerkt met fabric paper en transferverf en daar ben ik thuis mee verder gegaan. Voor het fabric paper had ik allerlei stukjes servet (alleen het bovenste laagje) opgelijmd op stof, het was een ratjetoe. Thuis heb ik het bewerkt met verf in banen, stempels, pennen, non woven materiaal en met de naaimachine, zo ziet het er heel anders uit. De motieven zijn er vanaf de achterkant opgenaaid, free motion met een zigzag steek.Van de stof die ik bewerkt had met transferverf heb ik twee kleine quiltjes gemaakt, de eerste is één lap die ik bewerkt heb met de naaimachine en met borduursteken met de hand,bij de ander heb ik er strookjes effen stof tussen gezet en er daarna motieven opgenaaid met de naaimachine. De quiltjes zijn afgewerkt met een onzichtbare bies.

 

Een gedachte over “Fabric paper en transfer verven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s