Rondje Didam

Vandaag bleven we dicht bij huis, we combineerden twee routes bij Didam, waaronder het Nevelhorstpad. We begonnen bij waterplas de Nevelhorst en liepen al gauw door het bos. Een heel mooi gebied om te wandelen en het was er heerlijk rustig.

Er stonden weer genoeg bankjes om even wat te drinken of te eten, vaak met een mooi uitzicht zoals hier. De routes overlapten elkaar hier en daar en soms stapten we van de ene over op de andere, we hadden de kaart bij ons, toch was het af en toe niet helemaal duidelijk. Maar soms een stukje heen en weer lopen, zo kwamen we altijd weer op het juiste pad. We deden rustig aan, de blessures zijn nog niet over, maar zo konden we ook genieten van de prachtige natuur.

Aan het eind van de middag hadden we een kennismakingsborrel bij onze achterburen, ze hadden alle bewoners van het hele blok uitgenodigd, erg leuk. De naaste buren kenden we al wel, maar verder nog niet veel, dus dit was een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Aan onze kant wonen voornamelijk stellen met kinderen, wij zijn de oudsten, maar achter ons wonen bijna allemaal gepensioneerden. Het was ook leuk om ons huis eens van een andere kant te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s