Positief/negatief

Het was even stil op mijn blog. Vorige week zondag kreeg ik wat vage klachten en maandag heb ik me laten testen. Woensdag de uitslag, helaas positief. Nu dacht ik altijd dat positief goed betekende, maar deze keer was het negatief. Hoe ik eraan kom weet ik echt niet, we zijn altijd erg voorzichtig. Uitgerekend nu waren zoon en schoondochter uit Amsterdam een paar dagen hier geweest en dat betekende ook voor hen testen en natuurlijk ook voor Aat. Gelukkig waren de kinderen negatief en Aat verwacht morgen de uitslag van de tweede test, de eerste was ook negatief. Dit betekende wel dat ik in isolatie moest totdat ik 24 uur klachtenvrij zou zijn. Daar zat ik dan alleen op de slaapkamer, wat duren de dagen dan lang! Saai, saai, saai en nu had ik nog het voordeel dat ik me helemaal niet ziek voelde, alleen af en toe een klein hoestje en rugpijn. Ik ben ook erg blij dat ik mijn smaak en reuk gewoon hield, het eten smaakt me prima. Ook heb ik elke nacht goed en lekker lang geslapen. Nu heb ik helemaal geen klachten meer, dus nog 1 nachtje apart slapen en dan kan het gewone leven weer hervat worden, lekker weer naar buiten, daar kijk ik echt naar uit! Ook weer zelf boodschappen doen, al was het laten bezorgen wel makkelijk. Ik heb veel zitten lezen, puzzelen, appen, bellen en borduren, veel contact met de kinderen, dat was erg gezellig. Ik had geen borduurwerkje klaar liggen maar heb gewoon wat steekjes gezet op een paar lapjes die ik geverfd had met transferverf, leuk om te doen. Dit stukje eindigt dus toch positief, maar dan in de goede betekenis van het woord.

2 gedachtes over “Positief/negatief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s