Van Brummen naar Voorstonden en terug

Zaterdag liepen we weer een stukje van het Hanzestedenpad en wel vanaf kasteel Engelenburg naar Voorstonden en weer terug. ’s Morgens scheen het zonnetje heerlijk en er was geen wind, ideaal wandelweer. Later werd het wat bewolkt, maar het bleef lekker, zowel op de heen- als op de terugweg hebben we op dezelfde plek op een bankje gezeten. Ook deze keer weer voorjaarsbloeiers. We zagen ook nog wat andere routes aangegeven met paaltjes, een goed idee voor een andere keer, b.v. de Leusveldroute.

Het was opvallend rustig onderweg, soms kwamen we kilometers lang geen mens tegen. Gisteren was het een stuk frisser, maar we zijn er wel even op uit gegaan. Deze keer hebben we gelopen bij Laag-Keppel en Hummelo, waar het een stuk drukker was. Hier liepen we een stuk langs de Oude IJssel en kwamen weer uit bij de molen in Laag-Keppel.

 

 

 

2 gedachtes over “Van Brummen naar Voorstonden en terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s