Drie tochtjes rondom Dinxperlo

Wat een verschil met de week ervoor, van sneeuw en ijs naar lentetemperaturen! Ik vind de sneeuw prachtig om te zien maar eerlijk gezegd houd ik meer van de lente en ik ben blij dat het smelten zo snel ging en je niet nog een hele tijd met vieze prut blijft zitten. Zaterdag hebben we vanuit de TOP in Dinxperlo 3 tochtjes gelopen en we hebben genoten van het prachtige weer. Overal komen de krokusjes en sneeuwklokjes tevoorschijn, een vrolijk gezicht.

Bij de laatste foto maakten we even een praatje met de bewoonster, zij vertelde dat er veel geplukt werd, sommige mensen komen gewoon met een schop, niet te geloven toch! Wij hebben alleen maar wat foto’s genomen.

De grens met Duitsland loopt dwars door Dinxperlo. We zagen ergens een mooi beschilderde steen liggen, het is dan de bedoeling dat je hem weer ergens anders neerlegt en dat hebben we dan ook gedaan. Knap gemaakt hoor. Gisteren hebben we hier in de buurt een rondje gelopen en vandaag zijn we naar Loil/Didam gereden voor een knooppuntenroute. Het was nu nog warmer, al was de zon niet helder vanwege het Saharazand. De komende dagen wordt het ook nog genieten van mooi weer en dat voor februari, heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s