Rondje knooppunten

Omdat we nog niet graag met de auto op pad gaan hebben we gisteren weer een rondje vanuit huis gelopen, een stuk van het knooppuntennetwerk richting Laag-Keppel. Er ligt nog heel veel sneeuw op de weilanden, bijna ongerept, deze koeien en paardjes lijken er geen last van te hebben.

Als je goed kijkt zie je op de rechterfoto een luchtballon (je kan de foto vergroten door er op te klikken), we zagen er in totaal wel 5, lijkt me wel erg koud zo hoog in de lucht! Over de weg was het goed lopen, maar we moesten ook af en toe over paadjes waar het ploeteren was over ongelijke sporen en hoge sneeuw. We hadden weer brood en koffie en thee bij ons en hebben nog heel eventjes op een bankje gezeten uit de wind.

Gek dat sommige sloten totaal niet bevroren waren, terwijl even verderop mensen aan het schaatsen waren. Mij niet gezien, ik loop liever! Even wat kleur tussen al dat wit: Vandaag hebben we weer een tochtje gelopen, het voelde al een heel stuk minder koud, komende week zal het wel flink gaan dooien, voorlopig dus de laatste sneeuwfoto’s.

 

Een gedachte over “Rondje knooppunten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s