Wandeling rond Doesburg

Gisteren beloofde het weer een prachtige dag te worden, het zou wel eens de laatste zonnige dag kunnen zijn voorlopig, dus grepen wij deze kans om een mooie wandeling te maken. Nadat we bij de bouw waren wezen kijken zijn we eerst over de wallen van Doesburg gelopen en toen richting Drempt. Hier hebben we heerlijk op een bankje in de zon onze boterhammen zitten eten. Helaas ging het een stukje verderop mis, Aat verzwikte lelijk zijn enkel. Door alle bladeren op het pad zag hij niet dat de bodem erg ongelijk was. Na even gerust te hebben besloot hij toch door te lopen, al ging het wel wat langzamer. We dachten nog een stuk te kunnen afsteken langs de IJssel, maar helaas, dat was afgesloten. Bij Hoog-Keppel hebben we nog een tijdje aan het water gezeten en daarna zijn we teruggelopen naar Doesburg, totaal ongeveer 14 km. Nu maar een paar dagen rustig aan doen met zijn voet, dan kunnen we dit weekend misschien weer gaan lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s