Trage tocht vanuit Wageningen

Zaterdag liepen we weer een tocht uit het boekje Wandelen op de Veluwezoom, deze keer vanuit Wageningen. We begonnen niet in het centrum maar bij hotel de Wageningse Berg. Het was heerlijk weer en een mooie afwisselende tocht. Geregeld hadden we uitzicht op de uiterwaarden van de Rijn en ook liepen we door het bos en een stukje door het centrum van Wageningen. Hier was het wel redelijk druk, maar verder viel het gelukkig mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s