Twee rondjes rond Zelhem

Zaterdag liepen we 2 routes van het wandelknooppuntennetwerk, waarbij we startten bij ‘t Olde Schot, net buiten Zelhem. Er was droog weer voorspeld, maar toch miezerde het zo nu en dan, al was het niet koud. De eerste route van 8 km was afwisselend en terug bij de auto hebben we eerst zitten eten. De 2e route was ook 8 km, maar deze was wat eentoniger, lange rechte stukken. Doordat het vrij somber was heb ik niet veel foto’s gemaakt, toch was het leuk lopen door het herfstbos.

 

Een gedachte over “Twee rondjes rond Zelhem

  1. Hoi Janny, nu denk ik toch dat je zaterdag over het ” Hengelse Zand” hebt gelopen maar dan vooral over de grote paden. Het bos was daar afgelopen week prachtig. Wij zijn in het bos geweest, omdat we daar de weg kennen. Wandelnetwerk moet ook over de grote paden denk ik, want anders kunnen/mogen ze er geen paaltjes bij zetten? Ik heb daar veel paddenstoelen gefotografeerd. Kijk maar op mijn weblog.
    Ik geniet van jouw wandelingen, elke keer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s