Diverse tochtjes

Vorige week zaterdag liepen we, nadat de kinderen waren vertrokken, een route vanuit Zelhem, Um de Olde Spoorbaanroute van 11 km, een leuk rondje met prachtig weer.

Zondag was het nog warmer, we zijn toen op de fiets naar Braamt gegaan en hebben van daaruit weer een rondje door het Bergherbos gelopen, lekker in de schaduw. Er zitten flinke hoogteverschillen in dit bos, dat betekent af een toe behoorlijk klimmen.  Het laatste stuk tot de fietsen was erg warm in het open veld en ook op de fiets was weinig verkoeling.

Vandaag was het een stuk koeler en hebben we een rondje Idinkbos gelopen vanuit Sinderen, 12 km. Dit was ook weer een heel mooie route, erg afwisselend met in het bos veel varens. Onderweg zagen we diverse mensen met onderhoud aan de paden en beplanting bezig, het zag er ook allemaal goed onderhouden uit. Je kon de route ook wel bankjesroute noemen, want ik heb nog nooit zoveel bankjes op een wandelroute gezien! Aan het eind hadden we een klein buitje, maar voor de grotere buien waren we weer thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s