Een paar leuke dagen

Woensdag kwamen zoon en schoondochter uit München hierheen en brachten gelijk Lennert mee die daar een weekje gelogeerd had. Het was erg leuk hen weer te zien, door allerlei redenen was het een jaar geleden! Na het avondeten ging Lennert weer terug naar Utrecht. Derk en Natasha brachten een typisch Braziliaanse lekkernij voor me mee: Doboloderolo, een soort opgerolde cake met guavejam ertussen en een vingerhoedje voor mijn verzameling.

Donderdag waren ze de hele dag op stap met bezoekjes aan vrienden en het regelen van wat zaken voor hun a.s. huwelijksfeest in Griekenland, maar vrijdag konden wij hen onze kavel laten zien en onze toekomstige woonplaats, waar we gezellig wat gedronken hebben op een terrasje. Donderdag was het een beetje druilerig en zijn Aat en ik naar ‘s-Heerenberg geweest en naar Anholt in Duitsland waar een mooi kasteel staat. Dit is ‘s-Heerenberg, het gemeentehuis, een beeldje van de heks van ‘s-Heerenberg en kasteel Huis Bergh. We zijn niet binnen geweest, dat doen we later nog wel een keer.

En dit is het kasteel in Anholt:

Ook dit kasteel willen we later nog een keer bezoeken. Op de terugweg begon het flink te regenen, maar gelukkig hadden we vrijdag een droge dag. Vrijdagavond had ik een plaattaart met tomaten gemaakt en een Mexicaanse salade en daarna hebben we nog wat spelletjes gedaan. Gisterochtend rond 11 uur vertrok het stel weer voor de lange rit naar huis. We vonden het een paar heel fijne dagen met hen en hopen elkaar in september weer te zien in Griekenland!

Een gedachte over “Een paar leuke dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s