Twee tochten vanuit Doetinchem

Zaterdag zouden broer en schoonzus, die een paar dagen in de buurt verbleven, komen lunchen en omdat de weersvoorspellingen gunstig waren besloten we eerst een rondje te gaan lopen. Op de fiets naar Stroombroek en vandaar uit een route van het wandelnetwerk, de Kemnaderoute. Een leuke tocht van ongeveer 13 km en zo waren we voor 12 uur weer thuis.

Bij gebrek aan een bankje gingen we bij een stuwtje zitten. Het was gezellig met broer en schoonzus en we konden nog lekker buiten zitten. Gisteren waren we bij vrienden in Alphen aan de Rijn en hier konden we ook heerlijk buiten zitten. Wat fijn toch om weer eens familie en vrienden te zien, ook al is een knuffel er nog niet bij. Omdat er voor de komende dagen regen voorspeld wordt hebben we vanmiddag weer een route van het wandelnetwerk gelopen, met de aanloop erbij ongeveer 14 km. Eerst naar Kilder en toen door het Bergherbos wat heerlijk was, want het was inmiddels behoorlijk warm geworden. Het laatste stuk ging via Braamt weer naar huis. 

 

Bergherbos: 

Hier hadden we een prachtig uitzicht vanaf de Kale Jakob. 
Vanmorgen heb ik eerst wat sun prints gemaakt maar die laat ik in een volgende post zien.

Een gedachte over “Twee tochten vanuit Doetinchem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s