Planken Wambuis

Gisteren hebben we een tocht uit het boekje Wandelen op de Veluwezoom gelopen en wel die bij het Planken Wambuis. Deze tocht heb ik vorig jaar mei ook met mijn zussen gelopen en toen vond ik het een mooie tocht. Ook deze keer was hij nog even mooi, alleen jammer dat het bijna de hele tocht een beetje miezerde en het waaide ook flink. Geen weer om lang op een bankje te zitten. Het is een afwisselende tocht, door prachtige beukenlanen, langs heidevelden en door het bos. We zagen een groep paarden, twee keer een ree en een kudde zwarte runderen.

Een gedachte over “Planken Wambuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s