Van Laren naar Lochem en terug

Vandaag hebben we weer een stukje van het Graafschapspad gelopen, van Laren via Exel naar Lochem en terug. Ook deze keer weer een prachtige route, alleen het stukje vlak voor Lochem was wat minder leuk, hier liepen we over de weg met veel verkeer. Verder was het genieten, we hadden weer thee en koffie en brood meegenomen, gelukkig stond er regelmatig een bankje. Twee keer zagen we een eekhoorntje voor onze voeten een boom in klimmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s