Slangenburg

Wat heerlijk dat het de laatste dagen zulk mooi weer is! We kunnen ondanks alle beperkingen toch genieten van hoe mooi het voorjaar is. We proberen elke dag wel een wandeling te maken en zoeken dan een rustig plekje op. Boodschappen doen we zo min mogelijk en verder is er gewoon niet zo veel te doen. Daarom is het des te fijner als je wel een poosje naar buiten kan, ik moet er niet aan denken dat ik echt de hele dag binnen zou moeten zitten zoals in b.v. Frankrijk. Zaterdag hebben we weer een stukje van het Graafschapspad gelopen, en gisteren ook weer. We lopen dan dezelfde route weer terug, totaal ongeveer 10 km. Zaterdag waren we op de fiets naar het station gegaan en van daaruit gelopen, gisteren hebben we de auto bij kasteel Slangenburg geparkeerd.

 

Een gedachte over “Slangenburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s