Nat weekend

Het was zaterdag de bedoeling om weer met een groepje van de kerk een wandeling te gaan maken, maar vanwege de verwachte regen hebben we dit vrijdagavond maar afgelast. Zelf hebben we ons niet laten weerhouden door het weer en hebben toch een leuke tocht gemaakt van 17 km, een stukje door de duinen bij Goeree en een stukje over het strand. Er waren nog wat bramen en veel kleurige besjes.

Af en toe scheen de zon om even later plaats te maken voor felle buien. Gelukkig had ik mijn regenbroek bij me maar mijn jack was niet helemaal waterdicht, op het laatst had ik een hele natte rug en armen.

De strandtent was helaas gesloten, we moesten het doen met ons eigen flesje water. Ondanks de regen was het toch fijn om buiten te zijn en lekker uit te waaien. Een aparte paddenstoel:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s