Rondje Ouddorp

Zaterdag hebben we eerst gewacht tot de regen wat minder werd en zijn toen naar Ouddorp gereden. De auto geparkeerd bij de Preekhilpolder waarna we een rondje van 14 km hebben gelopen. In het begin regende het nog een beetje maar al gauw werd het droog en warm, pas toen we op de terugweg in de auto zaten begon het weer te regenen. Achteraf bleek dat het in Middelharnis veel meer geregend had, ik ben blij dat we toch even zijn wezen lopen. In de buurt van de bunkerroute liep dit pad recht door het water, we zijn maar even omgelopen.

Vlakbij de tramremise kwam net het trammetje de hoek om.

De vuurtoren van Ouddorp weer eens van een andere kant gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s