Voorjaarstocht Brielle

Vandaag hebben we de voorjaarstocht van de Jonge Tippelaars in Brielle gelopen en wel de 25 km (was 23,5). Hoewel het best wel koud was, het had zelfs gevroren en we moesten eerst krabben, was het een fijne tocht met veel zon. We startten om 5 voor 9 en na ruim 10 km was de eerste rust bij sportinstituut Kam Lung in Heenvliet waar we wat gedronken hebben. De tweede rust was al betrekkelijk snel, nl. op 16 km, dus die hebben we maar overgeslagen. In het Vrijheidsbos hebben we op een bankje in de zon gezeten om onze boterhammen op te eten en even na 1 uur waren we weer terug in DukdalfBRES. Onderweg hebben we genoten van al het voorjaarsgroen en het felle geel van de herik, ook leuk om weer diverse bekenden tegen te komen. Omdat Brielle niet zo ver weg is voor ons waren we al weer vroeg thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s