Stellendam

Aat begon gisteravond aan de Kennedymars vanuit Almkerk, de 80 van 1 Altena. Dat is voor mij te ver, dus moest ik iets anders verzinnen. Ik las dat bij de kaasboerderij in Stellendam een grote markt georganiseerd werd en dat tegelijk vandaag de koeien de wei in mochten. Zo ben ik vanmorgen tegen half 11 van huis gegaan, ik had een route uitgestippeld via het knooppuntennetwerk. Helaas liet de zon zich niet zien, maar het was gelukkig wel lekker weer om te lopen. Dit was in de buurt van het Dirkslandse Sas.

Ook nog wat tulpen gespot: 

Op een gegeven moment liep ik een stukje verkeerd maar gelukkig had ik het al snel in de gaten en zat weer gauw op de goede weg richting de boerderij  en was precies op tijd voor het naar buiten laten van de koeien wat door onze burgemeester werd gedaan. De koeien hadden er duidelijk plezier in.

Na een bezoekje aan de markt ben ik verder gelopen naar Stellendam en met de bus weer naar huis gegaan.

Aat was inmiddels bij de finish, hij had er bijna 15 uur over gedaan en na een rustpauze bij zijn zus was hij voor het eten weer thuis. Hij had het prima naar zijn zin gehad en had de hele tocht met bekenden gelopen. Ik zou het niet kunnen, een hele nacht doorlopen zonder te slapen!

Een gedachte over “Stellendam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s