Genieten

Wat is dat genieten de laatste dagen met dit prachtige weer, het lijkt wel voorjaar! Zaterdag hebben we de 7e Kees Wessels Wintertocht gelopen bij Sint-Maartensdijk, het had wel de lentetocht kunnen heten. Een prachtige blauwe lucht en de hele dag zon, halverwege kon de jas uit en toen we ’s middags thuis kwamen hebben we voor het eerst dit jaar buiten gezeten, heerlijk. De eerste rust was bij de Zeester waarna we kilometers lang langs de Oosterschelde liepen. De tweede rust was in Poortvliet bij café ’t Centrum en er was zelfs een derde rust, maar hier hebben we niet gezeten. Het was weer een prachtige tocht waarbij we veel bekenden hebben gezien.

Zondag waren we op bezoek bij vrienden in Ouddorp en ook daar hebben we buiten gezeten en een fijne strandwandeling gemaakt. En het houdt niet op, gisteren en vandaag zijn er records gebroken, de warmste februaridagen ooit gemeten. Het zal weer tegenvallen als het kouder wordt.

Een gedachte over “Genieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s