Water- en windwandeltocht Burgh-Haamstede

Gisteren werd mooi wandelweer voorspeld en daarom besloten we de 30 km te lopen van de water- en windwandeltocht vanuit Burgh-Haamstede. We hebben deze tocht al eens vaker gelopen maar we kwamen nu op plekken waar we nog niet eerder geweest waren. Het was prachtig weer om te lopen, dus lieten we bij de start de jassen al in de auto liggen. Ik weet niet of er veel mensen meegedaan hebben, maar wij hebben er niet veel gezien, het was erg rustig, wel makkelijk bij de rustposten, daar hoefden we niet in de rij te staan. Misschien dat de meesten al eerder begonnen waren, je kon vanaf kwart over 8 starten en wij begonnen 10 voor 9. De tocht was prima gepijld en om de 7 à 8 km was er rust, ook was het mooi gevarieerd. De teller stond op 31,5 km toen we even voor 3 uur bij de finish kwamen. Hieronder een impressie van deze dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s