Rondje Goedereede

Zaterdag was het weer een heerlijke dag voor een wandeltocht. Omdat het ons leuk leek om een bakje te doen bij de Halve Maan aan de Oostdijkseweg hebben we de wandeltocht zo opgesteld dat we hier rond koffietijd aan zouden komen. De auto hebben we in Goedereede geparkeerd en vandaar zijn we eerst door de polder en langs het water richting Ouddorp gelopen. Goedereede was nog mooi versierd met netten vanwege de eerder gehouden Portdagen.

Onderweg kwamen we langs een kleurig bloemenveld en leuke schapen op de dijk en natuurlijk weer een prachtig uitzicht over het water.

Vervolgens liepen we richting de Oostdijk,net nog te vroeg voor de Halve Maan, dus besloten we eerst nog een stuk over het strand te lopen. Dit liep behoorlijk zwaar door het zand en we zagen veel kwallen. Verder was het erg rustig, terwijl het toch heerlijk weer was.

 

Terug bij de Halve Maan stond er nog steeds een bordje Gesloten, terwijl op de website stond dat hij 11 uur open zou gaan. Jammer, we zijn toen maar doorgelopen naar Goedereede en hebben daar bij eetcafé ’t Sas een bakje gedaan.

Omdat Aat misschien weer mee wil doen met de Omloop wilde hij nog wat verder trainen en is hij vanaf Goedereede naar huis gaan lopen, nog zo’n 18 km en ben ik met de auto naar huis gereden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s