Wandeling Voornes Duin

Gisteren hebben we met een groepje van de kerk een wandeling gemaakt in Voornes Duin onder leiding van Sjoukje Korver. Zij wandelt veel met groepen en geeft ook les in Nordic Walking. Onderweg hadden we wat regen maar eenmaal aangekomen bij de Tenellaplas was het droog en dat bleef het ook gedurende de hele wandeling. Het was een leuke wandeltocht, Sjoukje kent het gebied op haar duimpje en zo kwamen we op allerlei plekjes waar we nog nooit geweest waren. Dominee René was er ook bij en las verschillende keren wat voor om eventueel met elkaar over te praten of om stil te zijn. Halverwege hadden we een pauze waarbij we wat te drinken kregen en een lekker stuk koek en na 2,5 uur waren we weer bij de auto’s. Het was gezellig om zo samen te lopen en praten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s