Lentetocht Made

Zaterdag besloten we naar Made te gaan voor de Lentetocht vanuit de winkel The World of Walking. Na ongeveer 3 kwartier rijden kwamen we daar aan, er stond koffie en thee met ontbijtkoek klaar. Kwart over 9 vertrokken we voor de tocht van 25 km. Onderweg in de auto regende het en het eerste stukje van de tocht ook nog, maar de rest van de dag was het droog, al stond er wel een stevige wind. De route ging deze keer via knooppunten en sommige stukjes met pijlen. Dit was voor ons de eerste keer, meestal krijg je een routebeschrijving mee en wordt er gepijld, maar nu moesten we goed opletten. In het begin liepen we dan ook 2x verkeerd, maar gelukkig hadden we wel een kaartje met de route en toen we het eenmaal gewend waren ging het goed, ook dankzij de tips van medewandelaars die dit al vaker gedaan hadden.

We liepen via het dorpje Den Hout naar de Vrachelsche Heide, dit was een mooi stuk. Het enige minpuntje was dat de eerste en enige rust pas na zo’n 17,5 km was, hier zijn we dan ook wel een tijdje blijven zitten. Het was in het Pannekoeckershuys. Bij de start hadden we een consumptiebon gekregen voor koffie of thee en ook kon je een lekker worstenbroodje krijgen, goed verzorgd!

Na de rust was het nog 7,5 km lopen tot de finish waar we verwend werden met een heerlijke wrap, qua eten en drinken kwamen we niets tekort. Aat had z’n pet laten liggen bij het Pannekoeckershuys dus reden we daar nog even heen waar bleek dat ze de pet al bij de finish hadden gebracht, dus maar weer terug naar Made en ja hoor, daar lag hij. Ondanks het verkeerd lopen aan het begin vonden we het een mooie tocht en onze teller stond toch op 25 km.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s