Kees Wessels Wintertocht

Zaterdag was alweer de 5e Kees Wessels Wintertocht vanuit Sint Maartensdijk, als altijd weer prima georganiseerd door de Oosterscheldestappers. Er waren wel 5 verschillende afstanden van 5 tot 30 km, wij kozen voor de langste. We begonnen tien voor 9 met mooi zonnig weer maar later verdween het zonnetje en ging het ook harder waaien.

De eerste rust was in café ’t Centrum in Poortvliet op 7,3 km waar we een kopje thee hebben gedronken met een gratis bolus erbij voor mij. Vlak na de rust zagen we deze leuke etalage:

Na een lus door de polders kwamen we op 16,3 km voor de tweede rust weer bij café ’t Centrum, inmiddels was het tijd voor een boterham. Vervolgens liepen we richting de Oosterschelde, voordat we het fietspad opliepen was er nog een verrassingspost met warme bouillon, lekker!

Het stuk langs de Oosterschelde was ontzettend winderig en duurde zo’n 3 kwartier, daarna was het nog een klein stukje naar de derde rust in restaurant Smaek op 24,3 km. Hier waren we al vaker geweest, je kan hier fijn overdekt buiten zitten. Tenslotte was het nog zo’n 5,5 km naar de finish waar we ons even voor half 3 konden afmelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s