De vader

Afgelopen zondag ben ik met broer Maarten bij de voorstelling “de Vader”  geweest in de Rotterdamse Schouwburg, met Hans Croiset en Johanna ter Steege in de hoofdrollen. Het stuk gaat over een vader met Alzheimer en dan vooral gezien vanuit de vader zelf, heel verwarrend af en toe. Als hij zijn dochter niet herkent wordt zij b.v. ook door een andere actrice gespeeld. Ik vond het een mooie voorstelling, herkenbare situaties en ook leerzaam. Het toneelstuk wordt nog tot begin september gespeeld door heel Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s