Spiralen

Deze kaart maakte ik weer met de reverse appliqué techniek, dit keer met spiralen. 

Vandaag is de jaarlijkse snerttocht in Melissant, maar helaas moet ik verstek laten gaan. Ik ben flink verkouden en wat rillerig, dus zie het met deze kou niet zitten om een eind te gaan lopen. Aat is met Lennert naar Bilthoven voor een tocht van 40 km. De tocht is uitgezet door Willy met wie hij wel eens de Omloop van GO heeft gelopen en haar broer. Ik doe het vandaag maar een beetje rustig aan, misschien wat naaien als ik zin heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s