Winterwandeltocht Roosendaal

Zaterdag hebben we de 25 km tocht gelopen bij Roosendaal, georganiseerd door Thor. Er waren twee rusten, beide keren bij de Posthoorn in Rucphen. We begonnen even na 9 uur met mooi weer, de hele dag bleef de zon schijnen, heerlijk! De grond was nog wel hard bevroren wat af en toe lastig lopen was en je zag nog overal sneeuw liggen waar de zon niet zo goed bij kon. Door de zon hebben we 1 x een pijl gemist (en met ons veel anderen) maar gelukkig kwamen we daar al snel achter. Deze mooie tocht was weer prima georganiseerd en 10 voor 2 waren we weer terug bij Thor.

’s Avonds zijn we uit eten gegaan in het Rijk der Vitaminen bij Oud-Vossemeer met de bon van Albert Heijn. We konden kiezen uit 3 soepen vooraf en voor het hoofdgerecht uit zalm, biefstuk of een vegetarische pastaschotel. Het toetje was een soort vruchtenkoek met ijs en Aat kreeg gegrilde ananas met room en honing. Het restaurant ligt midden in de polder, maar met de tomtom was het makkelijk te vinden en het eten was prima, de moeite waard om nog eens terug te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s