Kwade Hoek

Zaterdagochtend zijn we eerst naar de Ontmoetingsdagen van onze kerk geweest, maar ’s middags hebben we toch nog een rondje gelopen en wel bij de Kwade Hoek. Af en toe hadden we wat regen maar doordat er weinig wind stond hadden we hier niet veel last van.

We hadden de auto vlakbij de visafslag van Stellendam gezet en zijn door de duinen naar de Kwade Hoek gelopen, daar een stuk rondgelopen en terug over het strand waar het heel rustig was. Zondag regende het bijna de hele dag, we zijn toen naar Utrecht gereden om de verjaardag van dochter Rosanne te vieren. Ze had een heerlijke groentestamppot met gesmoorde sjalotjes gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s