Tijd om te genieten

Gisteren was de laatste werkdag van Aat, nadat hij 39,5 jaar bij Almatis (vroeger Alcoa) heeft gewerkt. Hij is nog niet echt met pensioen, maar maakt gebruik van de levensloopregeling. De laatste weken kwam hij regelmatig met cadeaus thuis, o.a. van collega’s uit Ludwigshafen van wie hij deze leuke mand kreeg,P1060118

gevuld met allerlei lekkere producten en een wandelkaart uit die streek. Zaterdagavond namen Rosanne en Lennert ons mee uit eten naar Zoet of Zout bij Stellendam, erg gezellig en het eten was heerlijk. Martijn en Derk konden er helaas niet bij zijn, maar Aat kreeg wel leuke cadeaubonnen. Gistermiddag was dan het afscheid op zijn werk met een receptie. Alles was mooi versierd met slingers en ballonnen, er hingen foto’s van Aat zijn loopbaan (zowel op zijn werk als privé), er was een lekkere taart en het was gezellig druk met verschillende toespraakjes en cadeaus.

Zo kreeg hij gepersonaliseerde bierflesjes en ook kunnen we nog een keer naar Arcen voor een rondleiding in de brouwerij. P1060298

Verder kreeg hij diverse bonnen en ik kreeg een enorme bos bloemen. Ook thuis kreeg hij kaarten en e-mails, leuk dat zoveel mensen reageren.

’s Avonds werden we opgehaald met de taxi en hadden we weer een etentje, nu bij De Smaeck van Brielle met zijn naaste collega’s, wat ook erg gezellig was.

 

P1060295

Voor Aat voelde het best wel dubbel, zo’n afscheid, hij heeft daar zo lang gewerkt en nu is het echt voorbij. Natuurlijk wil iedereen weten wat hij gaat doen nu hij zoveel vrije tijd heeft, maar daar heeft hij al een aardig lijstje voor. Hij heeft een mountainbike gekocht en natuurlijk blijven we veel lopen en nu kan hij uitgebreid de krant lezen of een boek en hij tuiniert graag. Een nieuwe fase, maar wel heel erg leuk, hij zal zich niet vervelen!

20161029_153918

 

 

Zelf blijf ik nog een paar jaar werken, ik werk 12 uur per week dus dat moet kunnen, anders is de overgang ineens wel erg groot, we hebben genoeg tijd over om samen leuke dingen te doen.

2 gedachtes over “Tijd om te genieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s