Grenswandeltocht Roosendaal

Deze tocht, georganiseerd door Outdoor & Travel en atletiekvereniging Thor, hebben we al vaker gelopen, maar de route is elke keer anders. We gingen voor de 30 km, ergens in het bos hebben we een pijl gemist en zijn we een stuk te ver doorgelopen en zo kwamen we uiteindelijk op 32 km. De tocht was prima georganiseerd met 3 rusten en ook het weer werkte mee, het is de hele tocht droog gebleven. Wel heb ik mijn jack aangehouden vanwege de wind.

Helaas stond mijn fototoestel op een verkeerde stand, daardoor zijn de foto’ s niet zo goed gelukt, maar het was een prachtige tocht, veel door het bos en over onverharde paden, dat loopt altijd zo lekker.  We kwamen op diverse punten bekenden tegen, altijd gezellig om even een praatje te maken. Onderweg heel veel velden met buxus in allerlei maten:P1060036

We liepen een stukje van de Henriette Roland Holstwandeling over de Oude Buisse Heide, waar we dit kunstwerk tegenkwamen met bijbehorend gedicht.P1060039

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s