Rondje Middelharnis

Zaterdag zijn we niet wezen lopen omdat Derk en Natasha langs kwamen, ze waren in Nederland voor een bruiloft van een vriend. ’s Middags ben ik nog wel even naar de Colorrun wezen kijken waar broer Maarten aan meedeed. De deelnemers hadden het niet makkelijk door de hitte, de meesten liepen dan ook niet erg hard. Hier zijn er een paar net door “rood” gelopen, je ziet de rode stofwolk. P1050880

Zondagmiddag hebben we een stuk langs het Haringvliet gelopen en terug door de polder. Het waaide ontzettend hard, vooral op de dijken, maar gelukkig konden we ergens uit de wind onze boterham opeten. Altijd weer een mooi gezicht die wolkenpartijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s