Duin- en strandtocht Vlissingen

Afgelopen weekend vond weer de jaarlijkse Omloop van Flakkee plaats, maar we hadden dit jaar geen van tweeën zin om mee te doen. Aat had niet voldoende getraind om de lange afstand te lopen en de korte vinden we eerlijk gezegd een beetje saai. We zijn nog wel even bij de start wezen kijken en dan gaat het toch wel kriebelen… Gelukkig was er een alternatief: De duin- en strandtocht, we kozen voor de 30 km. Het eerste stuk liep door de duinen, een goede training in klimmen voor mij.

Vlak voor Zoutelande kwamen we Helma tegen die wat foto’s van ons maakte, ook hebben we met haar wat zitten drinken bij de rust in Zoutelande. Hierna scheidden onze wegen want zij liep de 20 km.

Wij liepen verder naar Westkapelle waar we in het zonnetje onze boterhammen hebben zitten eten. P1050861Hierna volgde de terugweg over het strand. Het was zonnig en het waaide ontzettend hard, leuk om te lopen. Na nog een kleine pauze op een bankje zijn we doorgelopen naar de Kanovijver waar de finish was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s