Schie- en Delflandtocht 25 km

Zaterdag hadden we de keus uit 3 tochten: Breda, Ossendrecht en Schiedam. We kozen deze keer voor Schiedam wat goed bevallen is. Bij de inschrijving begon het net flink te regenen zodat we maar even gewacht hebben maar verder bleef het grotendeels droog. Wel een heel verschil in temperatuur met vorige week! We begonnen vanuit de kantine van handbalvereniging DWS en liepen eerst door een mooi parkje, daarna langs de Schie, waar we heel veel roeiboten zagen.P1050132

DSC00233

We zijn over ontzettend veel bruggetjes en vlonders gelopen, het was een waterrijk gebied en erg mooi.

De eerste verzorgingspost was al op 5,5 km, hier zijn we doorgelopen en bij de tweede rust in de kantine van VV Vitesse Delft hebben we wat gedronken. Ook bij de derde rust bij zorggroep Driemaasstede hebben we wat gedronken, hier hebben we zelfs heerlijk buiten in het zonnetje gezeten. Toen was het nog 5 km tot de finish. Hier zagen we meerdere lange afstandslopers die om 12 uur begonnen waren aan de Continental-Centurion wedstrijd. Je moet dan 160 km lopen binnen 24 uur, pff ik moet er niet aan denken! Het  is wel leuk om te zien hoe verschillend de mensen lopen, de één loopt met zijn armen te zwaaien, de ander houdt zijn ellebogen naar achteren, weer een ander loopt voorovergebogen enz.

Wij vonden het een mooie tocht die goed georganiseerd was, voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s