Bos-, duin- en strandtocht Castricum

Zaterdag wilden we de bos-, duin- en strandtocht bij Castricum lopen, we hadden gehoord dat dit een heel mooie tocht is. Wel een beetje te ver om ’s morgens pas te vertrekken, gelukkig konden we bij Martijn in Amsterdam overnachten en hij vond het ook wel leuk om mee te lopen. Vrijdagmiddag vertrokken we dus naar Amsterdam waar we heerlijk uit eten zijn geweest bij een Thais restaurant. We hadden 3 verschillende gerechten gekozen waarvan we allemaal konden eten, van mild tot heel pittig.

De volgende ochtend gingen we naar Castricum waar we rond kwart over 9 met mooi weer startten. P1040993

Eerst liepen we over bospaden en over een camping, waarna we via een trap en door de duinen het strand opliepen.P1040997

We liepen maar een klein stukje over het strand en moesten toen flink klimmen door het zand waarbij je telkens wegzakte. Bovenop gekomen was het uitzicht weer schitterend.

 

Er was maar 1 rust op de hele route, een wagenrust in Egmond aan Zee op 14 km. Hier hebben we even wat gedronken en gegeten. Daarna liepen we weer door de duinen en het bos terug naar Castricum waar de teller op ruim 26 km stond. Jammer dat ’s middags het zonnetje verdween, maar koud was het niet, we kijken terug op een geslaagde tocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s