Kees Knappers Boswandeltocht

Vandaag hebben we de Kees Knappers Boswandeltocht vanuit Rucphen gelopen. Omdat Aat gisteren naar de manueel therapeut was geweest mocht hij niet te ver en niet te snel lopen en omdat er wel 8 verschillende routes waren koos hij voor de 15 km en ik voor de 20 km Groen Special. Dit was een extra 20 km route die voor het grootste deel onverhard was. De eerste 5 km liepen we hetzelfde stuk, maar we verloren elkaar al snel uit het oog.DSC00148

P1040974

De eerste rust was bij d’n Hoge Dries in Schijf, hier heb ik even een koek gegeten en toen ik verder ging zag ik net Aat in de verte aan komen lopen, snel wegwezen dus. De tweede etappe voor mij was 10 km waarna de rust weer bij d’n Hoge Dries was. Hier heb ik een kopje thee gedronken en een boterham gegeten waarna het nog zo’n 6,5 km was naar de finish, de stappenteller stond toen op 21,5 km.P1040978

Aat had onderweg nog een wagenrust gehad.DSC00160

DSC00156

Aparte paddenstoelen.

De derde etappe voor mij vond ik wel een beetje eng, die liep een groot deel door het bos waar ik 35 minuten werkelijk niemand tegenkwam, gelukkig kwam er toen weer een andere route bij en liep ik de rest tussen andere mensen. Ik weet niet hoeveel mensen er meededen, maar je kon starten tussen 8 en 11 dus dat is wel heel ruim en dan met zoveel verschillende afstanden kan het voorkomen dat je je soms helemaal alleen waant.

Toen ik bij de Posthoorn kwam was Aat er al ongeveer een kwartier, dus dat viel mee. Hij zat gezellig te kletsen met een paar wandelvrienden. Hij had rustig aan gedaan en ik had er flink de pas in gezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s