Weekend

Afgelopen weekend hebben we niet gelopen, Aat kwam donderdag ziek thuis van zijn werk en heeft veel op bed gelegen. Zelf voelde ik me ook een paar dagen niet zo lekker maar ik ben gelukkig niet ziek geworden. Ik ben wel wat kleine rondjes wezen lopen, maar moest helaas de Kees Wessels Wintertocht in Sint Maartensdijk missen. Zodoende had ik wat meer tijd om in mijn hobbykamer door te brengen en heb nog maar eens een kaart gemaakt. Deze is in de stijl van Ineke Berlyn. P1040857

Verder heb ik een begin gemaakt met de quilt voor de tentoonstelling volgend jaar in de Toren van Goedereede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s