Snerttocht Prinsenbeek

Hoewel er erg veel regen was voorspeld was het gistermorgen droog, dus besloten we toch maar naar Prinsenbeek te gaan voor de snertwandeling van 25 km. We hadden goed gegokt want het bleef de hele tocht droog, pas op de terugweg in de auto begon het te regenen. We begonnen om kwart over 9 vanuit de basisschool De Griffioen. Jammer was wel dat de tocht grotendeels door de bebouwde kom liep, wij lopen liever door een natuurgebied. Hier moesten we de grote weg oversteken via de brug.P1040823

 

Er was op de hele tocht maar 1 rust en die was pas na 16 km in café ’t Veehandelshuis, hier zijn we dan ook wel even blijven zitten. De tweede helft van de tocht liep gelukkig wat meer door het bos, dat loopt toch wat prettiger, al was het hier en daar flink drassig.P1040826

Even over half 2 waren we al weer terug waar we een lekker kopje erwtensoep kregen. P1040825

Aan het eind van de tocht deed het zonnetje een poging om door te breken, maar dat was al snel over. Wel was het een stuk warmer dan vorige week.P1040827

 

Vandaag zijn we naar de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht geweest waar we weer leuke ideeën hebben opgedaan voor onze zomervakantie. We gaan deze keer eens niet naar Frankrijk maar naar Duitsland en Oostenrijk, kijken hoe dat bevalt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s