Afscheid

Gistermiddag hebben we afscheid moeten nemen van Helma, een lid van onze quiltgroep. Helma zat nog niet zo lang bij de Torenquilters, maar ze maakte al heel lang quilts en was heel creatief. Ondanks haar ziekte was ze heel erg betrokken bij onze groep en voor de tentoonstelling in 2017 had ze al een ontwerp gemaakt en was ze zelfs al begonnen met het naaien. Ik heb Helma leren kennen als een bijzonder lieve, krachtige vrouw, die graag nieuwe dingen leerde en altijd positief was. Dat ze geliefd was bleek wel uit het aantal mensen bij haar afscheid en de vele ontroerende toespraken. Op haar kist lag een zelfgemaakte quilt. We wensen haar partner, familie en vrienden veel sterkte bij dit verlies, ook wij zullen Helma missen.

Deze quilt maakte Helma voor onze vorige tentoonstelling, met als thema Vuurtorens.Helma Feenstra

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s