Snipperwerk

De kleinste snippertjes stof zijn nog bruikbaar. Voor deze kaarten heb ik eerst allerlei kleine snippertjes op een lapje gelegd, ook wat draadjes en angelina ertussen, over het geheel een stukje soluvlies en daarna met de naaimachine doorgestikt zodat alles goed vast kwam te zitten. P1040799

Vervolgens het geheel onder de warme kraan gehouden om het soluvlies te laten oplossen. Na droging heb ik wat vormen geknipt en deze weer op een ondergrond gestikt. Daarna heb ik er kaarten van gemaakt.P1040794 P1040798

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s