Twee wandeltochten in Brabant

Zaterdag was het weer heerlijk wandelweer, we hebben twee tochten gemaakt in Brabant die we anderhalf jaar geleden ook al eens hadden gelopen, vanuit Castelré en vanuit Achtmaal. Deze keer gingen Dick en Ria met ons mee. We konden al gelijk zonder jas beginnen en halverwege konden de broekspijpen ook afgeritst worden. Of het nu kwam door het kletsen of doordat de paaltjes niet altijd even duidelijk te zien waren, feit is dat we diverse keren verkeerd zijn gelopen, vooral bij de tweede wandeling. We hebben dus niet precies de voorgenomen route gevolgd maar het was evengoed een leuke tocht, heel gevarieerd. Tussen de middag hebben we geluncht op het terras van De Moerse Bossen en aan het eind van de middag hebben we hier weer wat gedronken. Al met al waren we een hele dag weg, 8 uur ’s ochtends vertrokken en kwart voor 6 weer thuis, terwijl de km-teller toch maar op 26,5 stond. Ook wel eens leuk, wat relaxter lopen, ik had tenminste geen stijve spieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s