Foto op aluminium

Foto’s kunnen tegenwoordig op allerlei materialen afgedrukt worden, op stof, aardewerk, glas, aluminium, hout, enz. Mij leek het leuk om een foto af te laten drukken op aluminium en daartoe werd ik in de gelegenheid gesteld door Webprint.

Eerst natuurlijk een geschikte foto uitzoeken. Ik houd van wandelen, van het strand en de zee en van blauw en daarom koos ik deze foto, gemaakt tijdens een strandwandeling met man Aat en oudste zoon Martijn. Op de achtergrond zie je de vuurtoren van Ouddorp en ook waren er enkele mensen met vliegers in de weer.P1030472

Zaterdag voor Pinksteren heb ik de bestelling geplaatst en op donderdag werd de foto al afgeleverd, snelle service! Het product was ook goed beschermd verpakt en er zat ophangmateriaal bij. Ik vind de foto erg mooi geworden, de details zijn goed te zien zoals de vogels op het zand en in het water en je kan ook goed zien dat het flink waait.

Je kan de foto in een heleboel verschillende maten laten afdrukken, ik heb gekozen voor 40 x 60 cm, ik heb de foto opgehangen langs de trap.P1030473 (Gewijzigd)

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Webprint, dit verandert niets aan mijn menin

Een gedachte over “Foto op aluminium

  1. Wat is de foto mooi geworden, afgedrukt op aluminium.
    In het echt komt alles nog veel mooier uit en zie
    je mooi dat hij op aluminium is afgedrukt.
    Mooi resultaat, wij zullen ook eens zo’n afdruk laten maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s